LEVENSLANG

Levenslang heb ik gekregen, voor een misdaad die ik nooit heb gepleegd. Levenslang opgesloten in dit lijf – ik kan er niet uit, hoe graag ik dat ook zou willen. De operatie gaat niet door.

Gisteren was er dan eindelijk contact met de dokter uit Belgie en ik hoorde gelijk dat hij geen goed nieuws had. Bij nadere beschouwing  en veelvuldig overleg over mijn dossier is hij tot de  conclusie gekomen dat hij het niet aandurft, te risicovol. Je moet je voorstellen dat het gebied waar je moet zijn niet veel groter is dan een pinda. Daar zit nu al een elektrode aan de rand en de dokter is bang dat als hij er aan gaat sleutelen, die hele pinda wel eens uit elkaar kan vallen. En dan blijft er niks van me over want dan helpen de medicijnen ook niet meer.

Hij wil me nu toch nog doorsturen naar een zeer gespecialiseerde arts in Keulen, het opperhoofd der DBS om te kijken of zij nog een goed idee heeft en anders is dit het dan, kunnen we hooguit het apparaat en de medicatie wat bijstellen.

Het was een klap in mijn gezicht, mijn laatste strohalm vliegt uit mijn handen, de  hoop vervlogen. Levenslang zit ik vast en dat gevoel gun ik echt niemand.

4 Reacties op “LEVENSLANG

  1. Je..s. Wat een K..zooi!! Grrr@&#$¥£\|$~£${~+!!!!!!!
    Heb je eindelijk antwoord en dan dit……pffff kan niet vertellen hoe rot ik dit vind. Zullen we dan nog maar een puntje appeltaart nemen?
    Dikke kus! Tot snel!

  2. Ik weet echt even niet zo goed wat ik moet zeggen. Dit is zo ontzettend oneerlijk! &;:#!*@*!#!* Heel erg veel sterkte met het verwerken van dit verschrikkelijke nieuws! Knuffel.

  3. Jeetje,wat vreselijk zuur is dit zeg! Je blijft maar dapper geduld hebben en houden, hopen… Een medische misser ten top, je hebt er niks aan. Dit is gewoon erg zuur,bitter, ik leef met je mee… Liefs!

  4. al je hoop ,je laatste strohalm zomaar weg .VRESELIJK .En nu naar Duitsland??Weer hopen ??Ik zou haast zeggen meid hoe hou je het vol.Je bent erg sterk .

Plaats een reactie